måndag 13 februari 2023

Årsmöteshandlingar 2023

 Dagordning 2023

1 kommentar:

  1. Hej, Är du i behov av ett pålitligt och pålitligt företag för att få ett lån för att finansiera ditt projekt, Är du i behov av ett företagslån, privatlån eller bolån? Se inte längre bort än Sunshine Financial Group Inc. Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, både säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån och många fler till en subventionerad ränta på 3 % per år. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick

    Jag vet att det alltid har varit ett stort problem att få ett legitimt lån. För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av högt intresse. ränta, otillräckliga säkerheter, skuld i förhållande till inkomst, låg kreditpoäng etc.

    Oroa dig inte längre, eftersom vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finansieringslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och genomföra dina transaktioner när och var du än behöver det.

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +447360502110 | & Få svar omedelbart.

    SvaraRadera